19:00

Emmaboda IS

Referat: Räppe GoIF - Emmaboda IS

Vinst mot Räppe

Matchen spelades på ett snabbt konstgräs som vi hade svårt med i början. Men i 6:e minuten får Linnea S bollen en bit utanför straffområdet och gör inget misstag utan skjuter in 1-0. Vi är det lag som vill rulla boll genom att även använda mittfältet. Vi försöker variera oss med instick bakom deras backlinje och att komma runt på kanterna och precis innan pausvilan kommer Ebba C fri och rullar enkelt in 2-0. Vi pratar i pausen om att fortsätta rulla boll och som tjejerna själva påpekar, skjut och lägg in bollar mot deras målvakt - hon släpper mycket returer. Redan efter 7 minuter in i 2:a så lyfter Ebba F in en boll i straffområdet och påpassligt petar Linnea S in 3-0. Kort efter målet kommer 4-0 efter fint spel på högerkanten där Ellen slår ett bra inlägg som Linnea S återigen förvaltar väl. Vi tappar lite efter vårt fjärde mål och Räppe reducerar till 4-1. Linnea S gör sitt 4:e mål till 5-1 på ett mycket bra inlägg från Ellen och 5-1 blir slutresultatet. En bra genomförd match idag tjejer!