14:00

Eda IF

Referat: Rävåsens IK Karlskoga 2 - Eda IF

Rävåsens IK Karlskoga 2 - Eda IF 8-0

Efter en lysande inledning med övervägande bollinnehav så tar hemmalaget ledningen efter 14 minuter. Rätt jämn första halvlek där tjejerna kämpar bra men tappar alldeles för många närkamper och motståndaren är giftiga framåt. De hinner göra 2-0 innan domaren blåser av. Tyvärr hamnar fokus på det tråkiga som händer i samma sekund som domaren blåser av första halvlek. Kicki har varit på planen i bara 12 minuter då hon råkar ut för en otäck situation där hon vrider sitt knä och ligger nere med stora smärtor. Tack vara hjälpsamma och kunniga spelare från Rävåsen så får hon snabb akutvård och det kallas på ambulans.
Andra halvlek skall vi nog glömma så snart det går. Högre tempo och en helt annan inställning av hemmalaget gör att våra spelare inte hänger med alls. Våra backar kämpar verkligen bra men trycket blir för stort för ofta så vi får vara glad att Wilma gör flera storstilade räddningar.
Faktiskt flera bra prestationer på Eda's lag MEN alla måste dra åt samma håll och ofta sig i närkampsspelet för att återta bollinnehavet. Amanda Josefsson, lagkapten för dagen gör en heroisk insats och förtjänar all beröm. En kort A-lagsdebut på Kicki Silverås men hon gör ett mycket bra intryck den lilla stunden hon är inne. Debutant nr två, Ida Hansson, en till lovande spelare som orädd går in i närkamper och skapar de nödvändiga och ack så viktiga ytorna med sitt fina kantspel, med beröm godkänd i debuten!
Än en gång, stort tack till Rävåsens spelare som spelar riktigt schyst och samtidig ställer upp och hjälper våran Kicki i en svår situation, stort hjärta!
Nu är det nya tag som gäller, U-laget borta mot Torsby i morgon och sen syns vi på träning tisdag./Tore

sön 20 aug 2017, 15:00 Eda IF - Rävåsens IK Karlskoga 2 6 - 2