15:00

Eslövs BK

Referat: IF Limhamn Bunkeflo - Eslövs BK

Vilket fighterhjärta!

En väl genomförd match där första halvlek är riktigt vass. Det enda som saknades var målen, 5-6 klara målchanser och täta hemåt. Andra halvlek står vi lägre i utgångsposition och faller tillbaka, och LB tillåts komma in i matchen och får sina läge, men med tur och skicklighet håller vi undan. Kvarten före slut får vi så utdelning på en rappt anfall där Isak rundar målvakten och sätter dit som skulle visa sig bli vinnarmålet.
Precis i det som vi är sylvassa i och som vi ska utnyttja mer av i matcherna.

Idag visar vi verkligen järnvilja och offrar oss föredömligt matchen igenom. Ingen faller ur ramen utan gör sitt yttersta i alla lägen, skönt att se! Som sagt, första halvlek är formidabel, även fast målet dröjer till andra akten. Mycket att ta med sig till nästa kvalmatch som vi ska prata vidare om vid nästa träning på tisdag kl. 19.00 på Berga konstgräs utomhus.