Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Danmarks IF F02

Följ

F02

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Danmarks IF
Fotboll
F02
Danmarks IF

Kontaktinformation

Namn Danmarks IF
E-post kansliet@danmarksif.org

Om Danmarks IF F02


Danmarks IF och vi tränare hälsar dig och ditt barn välkommen till en aktiv fotbollsförening och hoppas att vi kommer att trivas tillsammans både på och utanför plan.

Barn- och ungdomsfotbollens värdegrund:
Alla ska få möjlighet att spela fotboll i den utsträckning de vill. Man ska uppleva glädje, kamratskap, personlig utveckling och förhoppningsvis skapa ett livslångt intresse.
Fotbollens huvuduppgift är att skapa en god miljö som förmedlar positiva värden som bidrar till utveckling fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt.

Vår målsättning är att under roliga och utvecklande former spela och lära tjejer fotboll enligt Svenska Fotbollförbundets, SvFF riktlinjer. Träningen ska utmana de koordinativa egenskaperna och variera graden av fysisk utmaning/intensitet. Focus på träningarna är framförallt spel på små ytor med mycket teknik i ett högt tempo.

Är du intresserad att börja spela med våra härliga tjejer kan vi 2018 erbjuda spel i regional F17 samt utbyte med Danmark IF damlag som spelar i div 5 och div 3.

Tränare
Christian, Nico, Magnus, Olle och Micke.