• Match Skoftebyn - IKG

Sista matchen för säsongen borta mot Skoftebyn. Dom lämnar återbud två tim tjugo min innan match men ångrar sig så tio min senare så säger dom att det blir match. Dom får ihop ett mycket ungt lag. Vi startar matchen mycket bra bra press och mycket bra rull samt tålamod. Vi gör mål med jämna mellanrum mycket snygga sådana med bra spel. 0-1 min 6 Ida O, 0-2 min 11 Mörk, 0-3 min 13 Frida mycket snyggt förarbete av Agnes. 0-4 min 16 Agnes, 0-5 min 28 Mörk bra av Frida. 0-6 min 44 Mörk Detta efter första halvlek. I andra fortsätter det fina spelet med massor av bra rull av boll därav 0-7 min 47 Frida, 0-8 min 49 Mörk, 0-9 min 65 Alex, 0-10 min 69 Ivehag åter snyggt förarbete Anna A Utöver målen har vi fem stilla och ribbträff samt en hel del skott fast utanför målet. Kanonmatch alla tjejer bra spel som vi kan ta med oss in i nästa år. Bara att köra vidare på detta härligt. Beröm till samtliga. Vill tacka alla spelare och ledare för en mycket bra säsong där vi blivit ett lag som gör det tillsammans. Ta med till nästa år. Tack även alla supportrar som följ oss. Damer 1 okt 2023 0kommentarer
  • Inställd mach mot Skara

Tyvärr lämnar Skara dam WO till vår match idag som skulle spelats på Lunnevi Kl 17.00 Damer 24 sep 2023 0kommentarer
  • Match Råda - IKG

Lite om matchen mot Råda. Vi tar ledningen i matchen efter 17 min 0-1 genom Frida efter fint förarbete av Ivehag och Ida O. Trodde att vårt eget spel skulle lossna efter detta. Men så blev det inte riktigt utan Råda pressade oss ganska högt och kunde kvittera i min 30 1-1 där vi har för lite rörlighet i passningspelet. Tycker att hela första halvleken är sådan även lite otrygga när vi har bollen själva. Därför glömmer vi första. Vi kommer ut som ett helt nytt lag i andra där vi vågar rulla runt bollen och har tålamod. Vi agerar och hjälper varandra och skapar många bra chanser förutom dom tre målen vi gör i andra. 1-2 min 54 hög press och Mörk kan vinna bollen och spela Ida o som enkelt sätter in bollen. 1-3 min 67 min genom Ivehag som kommer runt vänster och ur liten vinkel sätter in bollen här har vi en riktigt bra spelvändning där flera spelare är inblandade. 1-4 min 76 genom Agnes som dundrar in bollen. Här har vi också en underbar spelvändning från vänster till höger. Kanon tjejer båda sista målen underbara spelvändningar. Vi tar med oss hela andra halvlek där vi agerar och hjälper varandra underbart. Tror inte att Råda var över på vår planhalva många gånger i andra. Damer 21 sep 2023 0kommentarer
  • Match IKG - Vinninga

Matchen mot Vinninga. 1-2 (1-2) Vi mötte ett brutalt spelande Vinninga vi viste om att dom skulle spela såhär långa bollar och brutala i närkamper. Vi vågar heller inte vara bekväma med bollen utan vi kastade iväg bollar med dåliga adresser. Tycker också att vi kladdar lite för mycket på bollen. Vi får dock en mycket bra öppning på matchen där Mörk jobbar till sig bollen utanför deras straffområde slår in en hård boll Solgården igenom till Frida som dundrar in bollen i bortre krysset. 1-0 min 12. Trodde att vi skulle hitta tillbaka till spelet och bli lugna. Men blir tvärt om tycker jag vi slår mycket långt där vi inte jobbar färdigt utan dom ställer om på oss. På en av dessa kvitterar dom till 1-1 min 28. Efter detta så fick vi inte ordning på något överarbetar när vi har bollen istället för att spela enkelt. Tyvärr får dom göra 1-2 min 45 där dom slänger in en boll utanför vårt straffområde och deras spelare kastar iväg ett skott som går in otagbart för Emma. I andra lyfter vi oss och vågar spela samt att vi blir tuffare i närkamperna vi skapar också en hel del lägen vi har några bra skott utifrån samt någon boll som dansar på mållinjen vi har även några riktigt vassa hörnor från Agnes. Sista skottet i matchen räddas på mållinjen av vem tyvärr vill inte bollen in. Nu får vi ta nya tag nästa match om en och en halv vecka. Nu kör vi på på träningarna tills dess. Damer 3 sep 2023 0kommentarer
  • Match Lödöse Nygård - IKG

Match Lödöse Nygård 0-3 (0-1) Vi snackar innan match att vi måste ta tag i det från början och vara väldigt disciplinerade. Detta gör vi också och vi trycker tillbaka dom rejält i första halvlek. Tror att dom har ett skott utifrån. Annars är det vi som bestämmer med flera bra kombinationer som tyvärr inte resulterar. Kanske att vi blir stressade och har lite för bråttom vi avslutet. Men i 40 min sätter Agnes enkelt 0-1 läckert framspelad av Lena. Vilken lättnad. Deras målvakt gör också en massa bra ingripanden i första. Vi snackar i halvlek om ännu mer tålamod och våga spela över mer samt spelvändningar. Andra blir första lik vi trycker på ändå mer skapar lägen vi lyckas även bra i vårt spel och flyttar boll bra. 0-2 min 56 genom Agnes som lyfter över deras Mv efter en snygg boll från Hanna. Efter detta blir vi ännu tryggare i vårt spel och 0-3 min 70 genom en frispelad Mörk som rullar stolpe in snyggt framspelad av Ida. Sedan fortsätter vi rulla på och gör några byten så att alla får spela vilket vi gör mycket bra. Beröm till samtliga spelare för en väl genomförd match. Damer 27 aug 2023 0kommentarer
  • IKG Trollhättan Bois

Matchen mot Trollhättan BoIS. Vi startar matchen lite darrigt med en hel del felpass på deras planhalva som gör att dom kan slå lite långt och försöka över vår backlinje. Tycker dock att vår backlinje har bra koll på läget eller att Salma gör stabila ingripanden. Vi skapar dock en själva också några bra inlägg från Frida och Agnes även att vi kommer till skott utifrån. Vi gör 1-0 min 16 Agnes frispark som hon skjuter för styrning men går direkt in på bortre. Detta gör att vi blir något bekväma vi hjälper inte varandra med rörlighet därav en del felpass. Andra halvlek första 20-25 min är grymt bra med passningar som sitter och vi kommer runt och även instick på spelare härligt att se. 2-0 min 50 Ida sticker in bollen till Mörk som spelar in på Agnes enkelt in. 3-0 min 65 detta är lika snyggt som föregående mål Ida sticker in bollen till Lena som spelar in till en fri Agnes. Vi fortsätter ösa på och borde haft en straff men även något skott i ribban samt några bra räddningar från deras Mv. Dom reducerar 3-1 min 69 där vi inte har koll på spelare ej press bollhållaren. 3-2 81 min likvärdigt deras första mål. Dom har ytterligare något läge. Salma reder ut. Sedan händer inte så mycket mer. Beröm Salma i målet Felicia backen Lena Ida framåt. Damer 21 aug 2023 0kommentarer
  • Träningsmatch Sil - IKG

Matchen mot Sil. Vi startar lite darrigt. Men kommer in i matchen sedan. Dom gör 1-0 tidigt på en hörna. Där efter tycker jag vi äger matchen i första. Vi skapar några bra lägen och även bra skott utifrån. Deras målvakt gör dock några bra räddningar. Vi försöker även spela upp bollen på varandra riktigt bra. Denna halvlek skall vi ta med oss. Andra startar dock illa med att dom gör 2-0 efter några minuter efter ett bolltapp och spelvändning från deras sida. Tycker att efter detta ramlar axlarna ner ännu mer och vi tycker att allt blir fel. Så andra halvlek är Sils och dom spelar över oss lite för enkelt ibland. Så det ramlar in ytterligare några 5-0 till dom som slutresultat. Vi skapar några lägen i andra men bollen vill inte in. Damer 13 aug 2023 0kommentarer
  • Match Vänersborg-IKG

Matchen Vänersborg - IKG Vi var inte där idag. Vi reagerade istället för agera. Vilket visade sig i första vi kom aldrig riktigt in i matchen. Blev att vi kastade iväg alldeles för mycket långbollar. Vi fick dock med oss några utav dom men blev inga farliga chanser. Vi hittar inte rätt i vårt egna spel väntar att någon annan skall göra det. Vi åkte på 1-0 min 3 vi går inte in tillräckligt tufft i närkamp utan hon kan peta bollen förbi Emma. 2-0 min 26 frispark som vi inte går på och försöket ta undan. Sedan kommer även 3-0 min 35 agerar för sent i straffområde. Vi skapar inte några jätteläge i första. Andra gör vi några byten o ändrar till 4-1-4-1 och skapar något mer om spelet blir bättre att i första men vi är inte riktigt där. Svårt att ge beröm när vi inte är där riktigt. Dom gör även 4-0 min 89 lite slarv grån vår sida. Måste dock ge en eloge till Agnes D som kom in i andra. Anna A på mitten gör ett gediget arbete in även med Dalin där med en bra andra halvlek. Damer 6 jul 2023 0kommentarer