• Match IKG - Brämhult 6-0 (1-0)

Matchen mot Brämhult. En bra match från början till slut. Vi skapar en hel del chanser i första halvlek, men tycker att vi inte är påkopplade till 100% så avsluten sitter inte. Tycker även att deras Mv gjorde några bra räddningar. Brämhult har några strö chanser när dom kontrar på oss, men vår backlinje och Mv avvärjer mycket bra. Vår höga press funkar inte riktigt bra därav deras kontringar. 1-0(min33) kommer dock till slut genom Ida efter bra samspel med Agnes. Andra får vi till pressen mycket bättre och vi är bättre påkopplade. På så sätt får vi till ett enklare spel och en masa fina spelvändningar. Vi kladdar inte på bollen så mycket. 2-0 (min 49) efter bra spel på vår vänsterkant och inlägg Dalin till Agnes snyggt. 3-0 (min 58) där Agnes spelar till Ida som enkelt rullar in. 4-0 (min63) Efter bra spel sätter Ida bollen till Mörk som inte gör något misstag. 5-0 (min64) ett mycket vackert spelmål där vi kommer runt vänsterkant och Mörk spelar in till Agnes på bortre stöter in. 6-0 (min 74) här spelar vi oss fram på högerkant snyggt inspel och nick i mål av Felicia. Vi har ytterligare lägen men detta var en halvlek helt i min smak, med mycket spelvändningar och väggspel samt att vi var Bolltrygga. Måste ge beröm till hela laget. Våra yngre spelare som kommer in och tar för sig. Damer 21 jun 0kommentarer
  • Match IKG - Toarpsaliansen 1-4(0-4)

Matchen mot Toarpsaliansen förlust med 1-4 (0-4). Vi skulle försöka hålla ihop laget lågt och försöka kontra eller ta vara på lägen som kom. Tyvärr håller lyckas vi inte med det. Vi fall inte tillräckligt och var inte aggressiva. Jag får tar på mig det, fel taktik som inte lyckades gäller första. Målen ramlar in 0-1 min 2 där dom vinner ett motlägg Salma räddar retur in. 0-2 min 7 lite avvaktande spel inte där. Sedan har vi något bra läge kommer runt kant inlägg nästan att Hurtig hinner dit. 0-3 min 29 lite fegt försvarspel 0-3 enkel. 0-4 min 45 vilken otur och släppa in sista sekund första. Bra snack i halvlek där vi ändrar och pressar högre. Detta resulterar i ett flertal chanser för vår del. Detta efter mycket bra spel. Thyra och Stina kommer runt på sin kant bra inlägg som kunde resulterat. Men bollen ville inte in , Ida har även ett par skott i andra och på ett av dessa får vi in reduceringen till 1-4 min vi fortsätter spela bra och är nära ytterligare något mål. Tyvärr blir det inget mer. Beröm till hela laget att vi aldrig ger upp. Kunde blivit något målMatchen mot Toarpsaliansen förlust med 1-4 (0-4). Vi skulle försöka hålla ihop laget lågt och försöka kontra eller ta vara på lägen som kom. Tyvärr håller lyckas vi inte med det. Vi fall inte tillräckligt och var inte aggressiva. Jag får tar på mig det, fel taktik som inte lyckades gäller första. Målen ramlar in 0-1 min 2 där dom vinner ett motlägg Salma räddar retur in. 0-2 min 7 lite avvaktande spel inte där. Sedan har vi något bra läge kommer runt kant inlägg nästan att Hurtig hinner dit. 0-3 min 29 lite fegt försvarspel 0-3 enkel. 0-4 min 45 vilken otur och släppa in sista sekund första. Bra snack i halvlek där vi ändrar och pressar högre. Detta resulterar i ett flertal chanser för vår del. Detta efter mycket bra spel. Thyra och Stina kommer runt på sin kant bra inlägg som kunde resulterat. Men bollen ville inte in , Ida har även ett par skott i andra och på ett av dessa får vi in reduceringen till 1-4 min 67 kanon med vänstern i krysset. Snyggt. Vi fortsätter spela bra och är nära ytterligare något mål. Tyvärr blir det inget mer mål. Damer 5 jun 0kommentarer
  • Match Örby - IKG 2-1 (1-0)

Matchen mot Örby U 2-1 (1-0) Vi startar matchen bra. Vi försöker att spela och hålla boll inom laget. Vi borde också tagit ledningen i början av matchen. Felicia har en nick strax över Agnes och Frida har något bra läge. Tyvärr blir det tvärt om och dom får en hörna som dom tar ledningen med 1-0 min 22. Vi trummar på vidare tills Agnes får sig en riktig smäll och blir liggandes. Även Anna får lite känning så vi får göra några byten, så sista tio av första blir röriga och inget vidare spel. Snackar ihop oss i halvlek, så vi hittar våra positioner. Tycker att vi är det bättre laget när vi komme ut försöker rulla boll på ett dåligt underlag. Vi kommer runt bra på kanter har några farliga inspel och lägen men får inte till avsluten. Örby gör sedan 2-0 min 57 på en frispark. Vi fortsätter dock vårt spel och flyttar upp spelare för att trycka på ännu mer. Detta resulterar också i ett reduceringsmål 2-1 min 72. Sedan trycker vi på ännu mer kommer runt kant där Thyra, Hurtig Felicia har några bra skott tyvärr räddar deras Mv. Tycker att vi borde avgjort i första halvlek med lägen som vi skapade. Så minst oavgjort hade varit rättvist. Nya tag mot Toarp. Damer 3 jun 0kommentarer
  • Match IKG - Frisco 5-0 (1-0)

Matchen mot Frisco 5-0 (1-0) Härligt att se glädje igen och ett mycket bra fokus på matchen. Vi visar att vi vågar vara ett spelande lag. Första halvlek har vi många bra uppspel där vi flyttar boll i backlinje och kommer fram både i mitten och kanter. Frisco spelar en rakare fotboll och försöker även sätta en hög press på oss. Detta lyckas dom inte så bra med då vi vågar spela oss ur. Första halvlek har vi några bra chanser men vi tror inte på oss själva riktigt och vi vänder om. Men i 42 min kommer 1-0 genom Felicia fint framspelad av Mörk. Äntligen!!! Dom har också några skott på mål samt någon boll bakom vår backlinje där Alice är ute och tar undan. Andra halvlek får vi igång spelet ännu mer men målen låter dröja på sig, och dom kontrar några gånger bla. skott som Alice räddar och styr i stolpen, dom har även ett skott i stolpen och i famnen på Alice. Bra målvakts ingripande. Men i 71 min släpper det Agnes kommer runt på sin kan lägger ett kanon inlägg som Mörk elegant nickar in. Sedan ramlar det på och målen komner i 75 min Ida skjuter och returen stöter Dalin in och 80 min Ida spelar fram Frida som skjuter in samt 88 min Miller lägger en kanon hörna som det blir kalabalik på och Dalin stöter in returen så ett rättvist resultat 5-0. Damer 28 maj 0kommentarer
  • Match IKG - Svenljunga 1-0 (1-0)

Matchen mot Svenljunga 1-0 (1-0) Vi startar matchen bra med löpningar och en hel del rörelse. Tycker dock är vi lite oroliga i spelet vågar inte till 100%. Men i 13 min tar vi ledningen 1-0 efter bra förarbete från Almina och Mörk som spelar ut till Agnes som tar sig ner kortlinjen och spelar in till Felicia som sätter dit bollen snyggt. Sedan har vi ytterligare en bra period. Men slutet första skapar dom någon chans. Andra halvlek startar vi bra har några bra skott från Agnes och Felicia har även någon boll som dansar på mållinjen men bollen vill inte in. Deras målvakt gör några bra räddningar. Vi är dock bättre bakåt i andra och dom skapar inte mycket har något skott som Alice gör en bra räddning. Vi har hyfsat koll på matchen även om det inte är något skön spel. Damer 23 maj 0kommentarer
  • Match Ulricehamn - IKG 3-0 (1-0)

Matchen mot Ulricehamn 3-0 (1-0) Efter en trevlig bussresa hamnade vi på Lassalyckan i Ulricehamn. Vi startar matchen hyfsat kommer upp i press och vinner boll som vi pratade om innan match. Dom gångerna dom spelade igenom oss tycker jag vi avstyrde bra. Vårt egna spel satt emellanåt och vi skapade något bra läge och även några skott utifrån. Tyvärr åker vi på en skada på Lena efter 20 min och även Miller får lite aj aj. Så därför en massa byten på mitten vilket gjorde att vi inte hittade rätt. Så i 43 min tar dom ledningen där vi inte har riktigt bra organisation. Andra halvlek försöker vi hålla ihop det bättre och fortsätta våga pressa högt Detta gör vi bra och skaffar oss några riktigt bra lägen bla. Kommer Mörk igenom Hurtig lika så och även Felicia har bra lägen. Vi lyckas dock inte få in bollen. Även dom har några bra lägen. När det är tio min kvar försöker ytterligare går ner på trebacklinje och försöker trycka på ännu mer. Men istället kontrar dom in ytterligare mål min 83 och 88. Vi står upp hyfsat hela matchen trotts en massa byten. Ulricehamn försöker spela en passnings orienterad fotboll. Damer 16 maj 0kommentarer
  • Match IKG - Skoftebyn 3-0 (2-0)

Matchen mot Skoftebyn slutade med en 3-0 (2-0) seger. Vi starta matchen bra försöker spela runt och komma till lägen, vi har några bra lägen bla. ett friläge som Mörk skapar genom en fin framspelning av Lena. Deras Mv gör det bra. Men efter ca halva första så går vi ner oss lite och dom kommer till några skott och även några hörnor. Men i slutet av första vill Felicia annat viker in från vänster och placerar in bollen i bortre efter spelvändning av Agnes. Snyggt i min 40. Vi trummar på vidare och 2-0 kommer min 44 genom Agnes med ett skott utifrån efter inlägg av Dalin från vänsterkanten. Detta är bland det sista i halvleken. Andra tycker jag att vi har bra koll på motståndarna dom skapar inte mycket. Vi kommer igång bra andra halvlek skapar ett antal lägen men bollen vill inte in räddar inte Mv så ligger någon försvarare i vägen. Men tillslut kom 3-0 85 min genom Agnes H efter en underbar framspelning av Amelia. Vi har bra koll på andra halvlek dom skapar inte mycket utan vi ligger hyfsat rätt i försvarspelet och rullar lite boll. Men detta är svårt då planen inte är helt iordning. Vi gör en del byten i andra. Härligt att se dom yngres inhopp. Nu kör vi på efter en bra start på serien. Damer 8 maj 0kommentarer
  • Match SVing/Timmele/Hösna 2-3 (1-3)

Matchen mot S Vin, Hös, Tim. 2-3 (1-3) Gött och komma igång med serien. Åka till Timmele spela på gräs vår första match på underlaget. En mycket svårspelad plan mycket ojämn. Första halvlek har vi hyfsat bra koll på händelserna, men vi får inte till något bra spel pga planen. Dock hittar Agnes och Mörk varandra bra Mörk runt vänster långt inlägg till Ida på bortre skjuter retur ut till Agnes som rullar in 0-1 min 10. Vi fortsätter ha koll, dom spelar enbart långa bollar och jobbar tufft på dessa. I min 17 spelar Mörk och Agnes sig igenom och Agnes avslutar med ett distinkt skott till 0-2. Vi gör även 0-3 min 30 efter ett inkast som var intränat där Agnes avslutar snyggt. Vi har bra kontroll på halvleken tyvärr ringer dom igenom och gör 1-3 min 43 efter ytterligare en långboll. Vi bestämmer oss för att jobba vidare som vi gör men att få tag i dom lite högre därför vänder vi triangel i mitten. När vi kommer ut efter halvlek sätter dom lite tryck på oss genom fortsatt långa bollar som dom jobbar hårt på, samt att dom spelar väldigt tufft på gränsen, men en domare som tappar och inte hänger med alls. I min 63 kommer 2-3 efter ett missförstånd i vår backlinje. Efter dettavtycker jag att vi har hyfsat bra koll. Dom har något skott i ribban och vi har någon boll inne som blev avblåst för offside felaktigt. Så andra halvlek var mycket kamp och vi jobbar otroligt bra för varandra. Så tillslut ett rättvist resultat. Hela laget skall ha beröm för sitt slit och jobb och att vi inte brydde oss om deras fula spel och en domare som inte hade koll. Dagens diadem gick till Agnes för hennes äkta hattrick. Damer 28 apr 0kommentarer