• Träningsmatch Götene FK-IKG 2-1 (1-1)

Matchen mot Götene FK Öppningen av matchen var lite tveksam där dom tog ett litet initiativ. Dock tar vi tillbaka detta ganska snart med ett enkelt mål av Mörk fint framspelad av Agnes 0-1 min 8. Efter detta tar vi över och skapar ytterligare bra chanser där Agnes har ett bra läge men skott över Vi har även några bra inlägg från höger som vi borde varit hetare på. Vi äger mycket boll från och till men kommer inte fram sista tredjedelen vi trampar lite för mycket på bollen och blir av med den. Detta gör att dom kan kontra på oss och skapa några bra lägen. Dock kommer 1-1 min 45 på just en omställning från dom och en lång boll bakom oss. Andra startar lite så där, dom tar över och kan ta ledningen 2-1 min 51. Sedan försöker vi komma till men vi är inte på humör för att ta tag i det. Götene har väll ytterligare något läge där Alice gör några bra räddningar. Finns saker vi måste rätta till i andra dels rörelse utan boll och leverera passningar tidigare. Även rätta till arbetet i defensiven. Nästa helg är det seriestart och då tar vi tag i det. Damer för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Träningsmatch Div 5 Rackeby/Kållandsö - IKG 1-0 (1-0)

Idag spelade div 5 lag borta mot Rackeby/ Kållandsö. En mycket jämn första halvlek där dom har ett litet övertag, men tycker att det mest beror på att vi inte rör oss tillräckligt. Vi går inte riktigt in i situationer. Men det är också lite nytt för många spelare. Vi har dock många bra uppspel men dom sista passningarna sitter inte. Vi har även någon bra hörna som kunde resulterat. Även dom har något bra läge men Salma gör några bra räddningar. 1-0 min 34 kommer på hörna där vi inte går dit ordentligt. Så underläge i halvlek. Vi pratar lite i halvlek att vi måste öka rörligheten i andra. Detta gör vi också och sätter ett rejält tryck på dom. Tycker att andra halvlek är spel mot ett mål tyvärr så får vi inte in bollen. Vi har ett flertal lägen men skotten går utanför eller deras Mv räddar. Även ett mål bortdömt för offside. Men andra är klart godkänd. Damer 7 apr 0kommentarer
  • Träningsmatch IKG - Vänersborgs IF 2-0 (2-0)

Matchen mot Vänersborgs IF. Vi tar stora kliv varje match, spelar utsökt framåt och kontrollerat försvarspel. Bra idag var att vi håller i 90 min och kör mer eller mindre över dom. Borde kanske rullat in något mer mål men ok. Första startar lite trögt, men i 15 min 1-0 får Mörk fram den långa tån och vinner boll, spelar fram Agnes som ensam rullar in bollen enkelt. Efter detta är det vår match med bra och hög press stänger deras uppspel snabbt. I min 34 2-0 Mörk vinner boll tack vare bra press från Agnes och Lena, blir ensam med målvakt och rullar in. Vi kör på hela halvleken ut med bollvinster högt och behåller bollen inom laget. Dom har dock ett friläge där Alice gör en kanonräddning i första. Andra halvlek startar som den första slutar. Hög press bollvinst och boll inom laget. Vi kommer fram grymt bra på båda våra kanter Agnes och Felicia skapar även ytor för våra ytterbackar som vågar komma. På detta sätt skapar vi några riktigt bra målchanser. Vi blir rena med deras målvakt några gånger men hon gör bra räddningar eller vi dåliga avslut. Men vad gör det vi spelar underbar fotboll och har roligt på planen. Beröm hela laget, stabilt ända från Alice i målet till Mörk/Nina centralt fram. Damer 7 apr 0kommentarer