• SÖKES!

Finns ni personer som skulle vilja ingå i ledarteamet för vårt utvecklingslag? (andre/hjälptränare och lagledare) Vi har ett relativt ungt lag, nästan ett tiotal ungdomar som är födda mellan 1998-2001. Dessa blandas då upp med killar födda på 80- & i början på 90-talet. Låter det intressant och du/ni skulle kunna tänka er att komma med i gemenskapen eller bara har frågor, ring Jerry på 070-206 43 04. B-lag Herrar 3 jan 2017 0kommentarer
  • Tomtecupen 2016

Bilder B-lag Herrar 31 dec 2016 0kommentarer
  • HEMMAFÖRLUST!

Söndagens match mot serie tvåan Grimslöv/Torsås började bra från vår sida. Vi hade ändrat lite i spelsystemet och lyckades rulla boll riktigt bra. De första 15-20 min radade vi upp några riktigt bra målchanser men lyckades inte få bollen i nät , så i 20 min gör motståndarna 0-1 på i stort sett sitt första anfall.0-2 kommer strax där efter då vi får en snedspark som friställer en motståndare mitt i straffområdet. Vi fortsätter spela bra fotboll men inga mål.I andra halvleks 5 min sätter Tobbe F en skarvnick som ger oss ny energi men i anfallet efter rinner motståndarna igenom och gör 1-3. I 60 min sätter de 1-4 på en chip över vår målvakt.Vi fortsätter att kriga och rulla boll och i 75 min går vi ner på tre backar och ökar upp till två forwards men effekten uteblir på grund av att vi är trötta. I slutet av matchen får vi en otäck skada på Gabbe där det senare visar sig att hälsenefästet lossnat. Summa sumarum så gör vi en spelmässigt mycket bra match men där vi inte lyckas sätta våra chanser. Tack Grabbar!! Fredrik Lang B-lag Herrar 22 aug 2016 0kommentarer
  • BORTAFÖRLUST!

Vi började trevande. Hade lite fina lägen första minutrarna men efter 12 mintrycker Vislanda in 1-0. Och i 26e min sätter de 2-0 trots att vi spelar relativt jämnt med dm. 3-0 kommer i 32a min. Vi har några lägen med öppet mål där vi skjuter över. Deras 4-0 kommer tyvärr i 37e. Vi hänger med huvudet, men vi går ut i andra med högt huvud men Vislanda sätter 5-0 i 47e. Men då kommer Tobbe F fram, en fin passning och efter en soloräd gör han 5-1. Då är vi på G. Teen får till ett friläge men Vislandas målis tar den mellan benen. Rullgardinen dras ned i 53e då gör hemmalaget 6-1. Tjafs med domaren och lite gula, gör att vi tappar spel och när t o m Vislanda erkänner att domaren är hemmabetonad. Mål 7 kommer i 74e och 8-1 i 87e . Fina mål, hemmalaget var mycket bättre, klasskillnad. Nu går vi vidare, match mot Konga nästa helg. Jerry B-lag Herrar 7 aug 2016 0kommentarer
  • SEGER PÅ HEMMAPLAN!

Seger med 3-2 för vårat utvecklingslag mot urshult avslutade vårsäsongen hemma på kullbergsplan. Matchen började lite trevande från vår sida men efter hand började vi rulla boll och i 20:e min bröt sig Tobbe F fram och fick på ett skott som Michael satte returen på i mål. Motståndarna körde med långbollar och i misstänkt offsideläge satte de 1-1 i 39e på en lobb över vår keeper. Matchen var grinig men lugnade ner sig efter ett par gula kort.1-1 i paus . Andra halvlek och vi tog tag i taktpinnen , hjälpte varandra och fick rättmätigt in 2-1 av Teen i 55 minuten. Sen kom vi in i en period där motståndarna lyfte upp spelet, vi blev ibland avvaktande men lyckades vända och få press igen. På en mycket snygg slagen frispark av Tobbe F blev det 3-1 i 75 minuten. Trötta hemmaspelare gjorde nu sitt yttersta för att ro hem matchen men i 87e reducerade bortalaget på en slumpchans i vårat straffområde. Vi redde ut sista minutrarna och bärgade andra segern för säsongen. GÖTT! Fredrik B-lag Herrar 19 jun 2016 0kommentarer