Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Timmernabbens IF Bilbingo

Följ

Bilbingo

Följ oss för uppdateringar
Följ
Timmernabbens IF
Fotboll
Bilbingo

DRIVE-IN BINGO 2019

7 apr 2019 5 kommentarer 3806 visningar
5 kommentarer
  • 30 apr 2019 dunkelid1

    Mönsterås if har ju fått klartecken om att dom får köra bilbingo. Det är ju ett bra tag sedan. varför tar det sån tid innan ni får veta hur det blir? Mvh Ewa m.fl

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 maj 2019 dunkelid1

    Hejsan! Varför händer det inget? Både Lindsdal och Mönsterås har ju fått svar! Varför tar det sån tid för er? Vi tossiga bingospelande tanter och gubbar! Vi vill att ni kör igång också. Saknar er!!! Mvh Ewa m.fl

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 maj 2019 Niclas Petersson

    Hej Ewa !
    Jag har försökt lägga in svar här två gånger tidigare men inget verkar funkat.
    Som vi nämnt är det i år en ny myndighet som delar ut tillstånden. Tillståndsprocessen är betydligt mer omfattande än tidigare. För att få tillstånd måste man ju ansöka och i vårt fall har det, beroende på min personliga situation, tagit längre tid att få in ansökan än i vart fall Mönsterås. Mönsterås skickade in sin ansökan i slutet av februari och fick sitt tillstånd i mitten av april. Lindsdal hade inte heller ansökt någon vecka innan vi skickat in vår ansökan, vilket skedde 20-25 april. Det kan vara så att de fått sitt besked om de sökte i mitten av april.

    Trots alla turer så har i alla fall även vi fått vårt tillstånd nu. Det kom på mail från Spelinspektionen i fredags eftermiddag, så nu kan vi beställa brickor. Vi räknar med att få dem så vi kan börja spela torsdagen den 30 maj.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2019 dunkelid1

    Förlåt Niclas en tjatig bingotokig kärring! Är glad för er skull att ni fick tillstånd ni också! Jag hoppas att det ordnat upp sej med din personliga situation! Kram Ewa :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2019 leif agne

    Klart på torsdag då 30 maj kl 1400 ?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in