• Planer A7 och C avstängda tillsvidare.

Till följd av regnen som dragit över Furuvik har planer A7 och C blivit väldigt mjuka. Plan A7 och C är därmed avstängda tillsvidare och vi får se till att få plats tillsammans på de planer som är öppna. //Johan Haglind Bankeryds SK för 4 dagar sedan 0kommentarer
  • Kaffe kaka - Andra Raka!

Bankeryd besegrade under lördagen Ulricehamns IFK med 3-1 på Lassalyckans Konstgräs i Ulricehamn och därmed tog man sin andra raka vinst. Våra damer har fått upp farten och under lördagen kom andra raka vinsten när man gästade Lassalyckan i Ulricehamn, för möte mot Ulricehamns IFK. Ett lag man förlorade stort mot den 30 september 2023. Men, under lördagen var det andra tongångar. Stärkta av vinsten hemma mot BK Kenty tidigare i veckan, så gick man ut med nyfunnet självförtroende och efter att Tess Sandén hittat nätet två gånger om efter att Linnea Karlsson prickat in ledningsmålet 10 minuter in i den första halvleken, så lyckades man få med sig tre viktiga poäng hem till Bankeryd. Närmast väntar Eksjö hemma på Furuviks IP den 11 maj kl. 16.00 för Bankeryd. Se till att boka in matchen i kalendern redan nu och kom och stötta laget till tre viktiga poäng. (Foto: BSK Media) Dam div 2 för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Bankeryd besegrade Lagan i tufft bortamöte!

Bankeryd besegrade under lördagen Lagans AIK på Ringvallen i Lagen med 2-1 och tog därmed tre tunga poäng! Våra herrar stod för en stark insats under lördagen när man besegrade Lagans AIK på bortaplan. Trots en del skador samt att man fick lyfta juniorspelare, så lyckades man visa styrka och tog tre viktiga poäng. Så här skriver våra herrar på sin instagram: " - Vi är inne i ett tajt matchschema och utöver detta har vi många skador och avstängningar. Vi åker till Lagan med hjälp utav många juniorer för att fylla truppen! Efter 90 minuter så står vi som segrare med 1-2 och vi gör en ruggit bra krigarinsats. Planen bjöd inte till för skönlir, men otroligt sköna tre pinnar som vi verkligen kämpar in! Ett extra stort plus går idag till Emanuel Babil som hänger två fina mål." Vi gratulerar Bankeryd till segern och närmast väntar Kulltorps GoIF hemma på Furuviks IP den 8 maj kl. 19.00. Se till att boka in matchen i kalendern och kom och heja fram våra herrar till vinst! (Foto: BSK Media) Seniorlag Herr för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Träning på Konstgräs och Gräs V19

Vi behåller alla 11mot11 lag på konstgräset en vecka till. Samma träningsschema för V19 som V18. Ha det gott i värmen! Bankeryds SK för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Bankeryd vann både luft och match!

Bankeryd besegrade BK Kenty hemma på Furuviks IP med 3-1 under onsdagskvällen efter bland annat två nickmål. - Otroligt skönt, sa Nora Stillman efter segermatchen. Våra damer tog en efterlängtad vinst under den varma och soliga onsdagskvällen på Furuviks IP, när man drabbade samman med BK Kenty. Tre viktiga poäng i jakten på avancemang i tabellen. Bankeryd öppnade piggt och rullade runt bollen och man visade prov på stort tålamod matchen igenom. Därför blev det lite snopet när Kenty tog ledningen bakom en ställd Olivia Hjerp i målet, efter att bollen ändrat riktning. Men, Bankeryd lät sig inte nedslås av det tidiga ledningsmålet. Efter en del spel på mittplan, kom man så till slut runt gästernas försvar och när Tess Sandén snyggt spelade in bollen bakom backlinjen, tryckte Sanna Fondelius till med bredsidan av foten och kvitteringen var ett faktum. Det var också ställningen efter den första halvleken. I den andra halvleken satte hemmalaget upp spelet direkt och man kom i anfallsvåg efter anfallsvåg och lyckades att vaska fram en del hörnor. Just hörnorna var vapnet denna kväll. Julia Alvarsson visade att hon har en känslig högerfot när två gånger om hittade in med bollen i luftrummet i gästernas straffområde. Först nickade Nora Stillman in ledningsmålet och strax därefter ökade Linnea Karlsson på ledningen till 3-1. Bankeryd skapade ett par farliga målchanser ytterligare, men matchen slutade till slut 3-1. En vinst som kanske betydde lite extra denna kväll! VIDEO: Nora Stillman efter vinsten mot BK Kenty (Foto: Marcus Vilson / BSK Media) Dam div 2 för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Ekhagens IF - Bankeryds SK

6-4 efter straffar (2-2 efter 90min) Seniorlag Herr för 9 dagar sedan 0kommentarer