• Avesta AIK - Bullermyrens IK 0-2 (0-1)

Skön seger med 2-0 i tidiga seriefinalen efter att Avesta varit det bättre laget först halvtimmen. Lite medvetet då det var del av vår matchplan som vi följer perfekt hela vägen. Efter att Memo hittat en lucka och gjort 1-0 jämnar vi ut spelet. I den andra halvleken är vi det bättre laget och Avesta skapar i princip inte en farlig målchans på 90 minuter. Efter 2-0-målet kontrollerar vi matchen och är närmare ett tredje och fjärde mål än vad Avesta är att reducera. A-lag Herrar 17 maj 2023 1kommentar
  • Dala-Järna IK - Bullermyrens IK 0-5 (0-2)

En stabil insats där alla spelare i bortalaget såg ut att trivas på planen. Matchens prestation var Merdan Bibos bicycleta som betydde 0-4 i matchen. A-lag Herrar 3 apr 2023 0kommentarer
  • Bullermyrens IK - Östansbo IS 9-0 (3-0)

Klar seger mot ett ungt och tappert kämpande Östansbo. Vi hade vår bästa period i matchen under de första 20 minuterna av andra halvlek. Matchens bästa spelare var Östansbos målvakt. A-lag Herrar 13 mar 2023 0kommentarer