• Vinst mot AFC

I helgen tog vi mot Athletic FC United på Bromstens IP. Det blev en match med många mål där till slut Bromsten står som segrare. Resultat 11-1. Vi behåller vår serieledning i sanktans högsta division. Dagens målskyttar: Sam 4, Oscar 4, Kifayat 2 st, Mohamed 1 st På lördag väntar Djurgården på Hjorthagens IP. U17 6 okt 2016 1kommentar
  • Vinst mot Sollentuna

Vi tog mot Sollentuna P00-1 på ett solbadande Bromstens IP. Vår taktik med att inte pressa högt höll i exakt 2 sekunder, sedan kunde killarna inte hålla sig längre utan pressade fast Sollentuna på deras planhalva. Den höga pressen gav tidig utdelning när vi gjorde både första och andra målet. Vi fick ett litet övertag på Sollentunas backlinje och skapade flera fina chanser. Det är först efter att vi gjort 3-0 som Sollentuna börjar få ordning på sitt fina spel samtidigt som vi blir lite nöjda och tappar koncentration. Sollentuna lyfter sitt spel men våra kontringar är sylvassa. Vi går till halvtidsvila med 4-1 ledning efter att våra gäster gjort mål på hörna. I andra halvlek reducerar Sollentuna till 4-2 även denna gång på en fast situation. Spiken i kistan kommer med ett fint 5-2 mål från Bromsten med ca 5 minuter kvar av matchen. Trots att vi tog en rätt tidig 3-0 ledning fick vi slita hårt för 3 poäng idag. Extra beröm till Vicke som är i riktigt fin form. Dagens målskyttar: Oscar 4 st, Hannes 1 st U17 19 sep 2016 1kommentar
  • Urladdning på Veddestavallen

Vissa kvällar i fotbollslivet är bättre än andra, den här kvällen tillhör definitivt en av dom bättre. En vindstilla sensommarkväll med ca 20 grader på termometern spelsugna killar och BeleBarkarby på andra planhalvan. Efter en lite försiktig inledning så kommer vi sakta men säkert upp i tempo anförda av Hannes och Hampus som tog maxlöpningar i varje anfall. När vi har gjort både ett och två noll så växer tuppkammen på hela gänget och vi bjöds på en sprakande anfallsfotboll och rejält försvarsspel från Bromsten när det behövdes. En bit in i andra halvlek vid ställningen 5 eller kanske 6-0 börjar en riktig målfest när killarna trycker gasen i botten. Vi bjuds på anfallskombinationer av sällan skådat slag, i sådana lägen är det lätt att falla in i egoistiskt spel, men icke, här var det lagspel med väggpassningar, inspel, löpningar osv osv. När domaren blåser av matchen står det hela 13-0. Riktigt kul att se, störst var nog glädjen när Vicke gör mål på slutet efter att ha varit nära flera gånger. Kvällens målskyttar: Oscar 6, Sam 2, Kevin 2, Rångan 1, Vicke 1, Hampus 1 U17 12 sep 2016 1kommentar