• Referat: Ängby IF - Brommapojkarna DFF 1

Mycket bra spelat idag, nu vilar vi och tar emot Hammarby på Grimsta, söndag den 13:e. P19U 10 maj 2018 0kommentarer
  • Referat: IFK Österåker FK 1 - IF Brommapojkarna 1

Tyvärr så förlorade vi idag, vi kom med 8 utespelare + 1 målvakt. Skador o sjukdomar gör det svårt att få ihop spelare till P19 matchen P19U 25 aug 2017 1kommentar
  • Referat: IF Brommapojkarna 1 - AIK FF 1

Vinst med 13-1, grattis killar. Nu tränar vi måndag o ny match på onsdag. P19U 20 aug 2017 0kommentarer

Det är lördag och vi skall spela vår första match efter sommaruppehållet. Vi har tränat intensivt i 2 veckor och nu var det dags att dra på sig våra nya matchtröjor och visa vad vi går för. Det första målet kommer efter 20 min då ibbe nickar in bollen i nätet. Ibbe gör även 2 mål till och vi går till drickapaus med en behaglig 3-0 ledning. Vi fortsätter att spela vårt spel och håller i taktpinnen och när klockan visar 90 minuter står det hela 6-0 till Bp. Forza Bp j19 P19U 12 aug 2017 1kommentar
  • Referat: Ängby IF 2 - IF Brommapojkarna 1

Skönt! Trevlig valborg P19U 30 apr 2017 0kommentarer

Valborgsseger J19 gjorde valborgsuppvärmning på Åkersberga IP mot IFK Österåker. Matchen inleds ganska hafsigt från båda lagen och skönspelet lyser starkt med sin frånvaro under första halvlek. Det är mycket sparka och spring från båda håll och det blir inget ordnat spel. Efter 10 minuter gör dock Fredrik en bra individuell prestation när han glider igenom Österåkerförsvaret och dunkar in 1-0 lågt i bortre hörnet. BP med en för dagen ovan backlinje släpper till en del lägen på djupledsbollar, och det är halvdana Österåkeravslut och Philips säkra målvaktsspel som räddar bakåtnollan. BP har också några lägen som lite slumpmässigt dyker upp, bl a ett friläge precis före paus, men 1-0 står sig till vilan. BP-klacken befarade att det skulle kunna bli en besvärlig andra halvlek i motvind, men J19 ville annorlunda. Alex gör ett bra inhopp på vänsterkanten och hela laget lyfter sig flera snäpp och tar ett fast tag om spelet. Efter hand kommer också ytterligare mål. Efter en snabb omställning är Jordan på rätt plats och kan enkelt trycka in en målvaktsretur till 2-0. Lite senare får BP hörna och den här gången är det Ermias som från nära håll får foten på en retur, efter nick av Pontus, och 3-0 är ett faktum. Fyran kommer efter en ny vass omställning. Kalle spelar fri Ermias som med ett distinkt lågt avslut kan göra sitt andra mål. Med tio kvar tappar vi lite fokus och efter ett bolltapp på egen halva kan Österåker med ett kanonavslut på studsande boll göra 1-4 förbi en chanslös Philip. BP:s replik kommer dock direkt. Jordan rinner igenom på högerkanten och kan rulla in 5-1 omgående. Sammanfattningsvis en dålig första halvlek och en betydligt bättre andra. BP fick igång mittfältsspelet och när Österåker inte hann eller orkade med längre tog BP:s större bollskicklighet ut sin rätt. Lite smolk i bägaren var ett par skador på slutet, förhoppningsvis inget allvarligt, samt två mycket onödiga gula kort som slutade med ett rött. BP tackar domare och motståndare för god match. Ett särskilt tack också till Oscar som kom in och stöttade på ett bra sätt när J19 hade lite skade- och sjukdomsproblem. Vid pennan /JP P19U 2 maj 2016 0kommentarer