• Referat: Blomstermåla IK - IFK Kalmar blå

En tuff match mot IFK Kalmar igår Söndageftermiddag. Vi pratade om att fokusera på vårt spel och inte resultatet och det var ett klart framsteg i denna match. Vi förlorade med 9-2, men det är inte många lag som gör 2 mål mot Kalmar, så det måste vi vara väldigt nöjda med. En straff som Kajsa satte och en soloprestation av Isabelle som var ett riktigt kanonmål. I halvtid pratade vi om att ha som målsättning att göra ett bättre resultat än i första halvlek. Det lyckades vi med efter många bra räddningar av Alice och ett bra försvarsspel av hela laget. Måste även berömma Julia, för en jättebra första halvlek som målvakt med många fina räddningar. Totalt sett ett stort framsteg mot helgen innan och nu avslutar vi med samma glöd mot Vimmerby nästa helg. Bra jobbat av ALLA tjejer. //Jocke F-03 21 sep 2015 0kommentarer
  • Ingen Match Ikväll!!

OBS!!! Ingen Match IKVÄLL !! IFK Västervik har lämnat in VO! Vi kör träning ikväll kl. 17:30!! MVH Benny F-03 15 sep 2015 0kommentarer
  • Referat: Rödsle BK - Blomstermåla IK

Tuff bortamatch mot Rödsle BK denna söndag eftermiddag. Vi ledare pratade innan match om att vi skulle tänka på vår egen prestation istället för resultatet. Och efter vad vi presterade i första halvlek ska vi vara nöjda. Vi skapade flera bra chanser och gjorde också ett snyggt mål genom Maja. Men tyvärr så gjorde Rödsle tre mål och ledde rättvist med 3-1 i halvtid. Inför andra halvlek så gjorde vi en del byten och några tjejer fick kliva av pga skada detta gjorde att Rödsle vann till slut med 11-1. Det var en fysisk match som vi kanske inte är riktigt vana vid men vi uppträder på ett mycket bra sätt både under och efter matchen. En match som vi lär oss jättemycket av och kommer ha nytta av i framtida matcher. Vi tar nya tag på Tisdag när vi har match mot Västervik hemma. //Jocke F-03 14 sep 2015 0kommentarer