• Första nyförvärvet inför 2024

Kommande säsongs första nyförvärv är nu klart. Felix Dominique En 21-åring ifrån Skåne som pluggar journalistik på Linnéuniversitetet i Kalmar och där går sitt andra år. Lite av en allroundspelare som trivs bäst på offensiv planhalva, helst anfallare. Största styrkan är enligt Felix hans spelförståelse. Senaste föreningen var GoF IF som finns utanför Malmö i Skåne. Seniorer Herrar 16 okt 2023 0kommentarer
  • Träning/ summering av året och tankar inför nästa säsong

Träning på lördag 7 oktober klockan 10:00 på Idrottsplatesen, med efterföljande snack/ summering av den gångna säsongen. Vi kommer även att diskutera lita tankar inför 2024. Vi hoppas att samtliga spelare har möjlighet att närvara på lördag. Seniorer Herrar 3 okt 2023 0kommentarer
  • Årets sista match på söndag- Degerhamn borta

Årets sista match på söndag borta mot Degerhamn. Samling 09:30, matchstart 12:00. Laget: Ludde Jonte Ali H Charlie Johan Axel Tobbe E Viktor Hampus Tobbe M Amin Elvis Arvid Isak Jacob Gustav Mahmoud Shawn Seniorer Herrar 29 sep 2023 0kommentarer
  • Seger i årets sista hemmamatch på Blomstermåla IP

Idag så tog vi säsongens andra raka seger på hemmaplan då vi mötte Bäckebo GoIF i ett vackert sensommarväder. Efter ett stabilt och bra spel rakt igenom kunde vi gå till halvtidsvila med 2-0 efter mål gjorda av Tobias Ermin och Amin Andersson. Andra halvlek såg lika stabil ut tills Bäckebo reducerade i den 70:e minuten och vi sedan drog på oss ett rött kort i minuten senare. Dock utökade vi ledningen på straff till 3-1 av Tobias Magnusson vilke gjorde att de blev lite lugnare tills Bäckebos Felix Carlsson gjorde sitt andra mål för dagen i den 84:e minuten. I matchens 87:e minut stängde BIK ma´tchen genom Amin Andersson andra mål för dagen och matchen slutade 4-2 i hemmafavör. Blomstermåla Ik vill passa på att tacka hemmapubliken för det stöd vi har fått under säsongen och hoppas att vi nästa säsong kan bjuda på ännu bättre underhållning och ännu fler mål. Seniorer Herrar 23 sep 2023 0kommentarer
  • Truppen till säsongens sista hemmamatch

Sista hemmamatchen för säsongen imorgon! Den 23:September mot Bäckebo. Matchstart 12:00. Laget: Kim Jonte Ali H Charlie Johan Jonny Elvis Tobbe Ermin Tobbe Magnusson Amin Hampus Jacob Mahmoud William Gustav Arvid Ludde Ali R Seniorer Herrar 22 sep 2023 0kommentarer