• BKW- Hyltebruks IF

BKW- Hyltebruks IF Herr 2 okt 2022 0kommentarer
  • Referat: BK Walldia - Hyltebruks IF

En mycket viktig match stod på schemat när Hyltebruks IF gästade Wallevi dennna vädermässigt ruggiga lördag. Med 2 matcher kvar riskerar Walldia att degraderas. Det gäller för Walldia att hålla Skottorp bakom sig i tabellen och därmed undvika degradering. Walldia mönstrade ett på papperet starkt lag, nu gällde det också att visa det på planen också. Hemmalaget verkade ha vaknat på rätt sida och inleder bäst och och skapar en hel del möjligheter till nätkänning. Efter 12 min hörsammas hemmapublikens önskemål när Besart Mazreku snyggt rullar in 1-0. Walldia fortsätter att dominera och publiken behöver inte vänta förgäves när Kenan Ramadani utökar hemmaledningen med 4 min kvar av första halvlek. Resultatet står sig rättvist till domaren blåser av för pausvila. Andra halvlek blir som den första med skillnaden att nu är det Hyltebruk som dominerar och en viss Labinot Selmani som träder in på scenen. Matchen ändrar ansikte helt. Men det dröjer till 61 min innan Hylte får utdelning då Selmani träder in i handlingen. Selmani ordnar kvitteringen på 2 min en kvart in i andra halvlek. Hemmalaget fick nu kämpa hårt resten av halvleken för att rädda den pinnen man hade kvar. Matchen slutar rättvist 2-2 eftersom lagen dominerade vars en halvlek , den poängen kan visa sig vara betydelsefull när serien avgörs nästa lördag. Herr 2 okt 2022 0kommentarer
  • BKW-VBOIS 2

BKW-VBOIS 2 Herr 27 aug 2022 0kommentarer
  • BKW-VBOIS 1

BKW-VBOIS 1 Herr 27 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Våxtorps BoIS - BK Walldia

Hemmapojkarna stod inför en viktig match när Våxtorps Bois gästar. Gästerna har haft en väldigt jobbig start på serien och ligger ohjälpligt sist i serien. Det är en motståndare Walldia inte får tappa poäng mot om vi ska hålla oss kvar i div 5 södra. Matchen börjar också som vi önskat när vi får oss tilldömt en straff redan i första minuten som Kenan säkert sätter i mål. Publiken hinner knappt jubla färdigt innan tvåan sitter bakom BOIS målvakt, regiserat av Zett som spelar fram Besart som därmed gör sitt första mål för dagen. Det var inte slut med det. Besart gör sitt andra mål när han blir framspelad till 3-0 och det innan matchuret tickat fram mer är 6 minuter, måste vara rekord? Men Våxtorp bjuds in i matchen igen. Chron i BOIS bjuds in i matchen när han tar vara på lite slarv i hemmalaget och kommer helt ren med hemmamålet och kan reducera till 3-1. Besart i hemmalaget får dock sista ordet när han bjuds på en luftfärd plus en straffspark i slutskedet av första halvlek. Noak tar säkert hand om straffsparken och fasställer pausresultatet till 4-1. Andra halveken förtsätter ungefär som den första. Walldia dominerar i stort sett hela tiden och det händer saker hela tiden 5-1 genom Qerim som bryter ett Våxtorpsanfall och med säkerhet sätter bollen i mål. 6-1 Besart frispelad av Ibbe gör sitt tredje mål för dagen. Min 63 - Zett fri med MV - missar. Våxtorp jobbar sig till en frispark i vänsterposition som man snyggt skruvar in i burgaveln till 6-2. Min 69 - Qerim spelar fram Bes som missar i friläge. Min 72 - Viggo gör sitt mål för dagen när han sätter dit 7-2 från högerposition. Min 83 - Kapten Kenny får nöjet att avsluta "fyrverkeriet" när han med en kanon sätter punkt för matchen 8-2. En solklar seger som förhoppningsvis stärker moralen i truppen inför de återstående matcherna. Herr 27 aug 2022 0kommentarer