20 februari 2016
12:00

BK Walldia

Referat: Harplinge IK - BK Walldia

Hemmalaget börjar med vinden i ryggen i det ruggiga vintervädret. Det visar sig också bli en fördel för Harplinge som gör ett bra jobb och tar ledningen med 1-0 och en stund senare kommer även tvåan. Frän Walldias sida såg det trots underläget ganska bra ut. Tränare Mazreku hade förhoppningar att Walldia skulle höja sig i andra halvlek men den riktiga effektiveten lyste med sin frånvaro, spelet blir istället sämre trots fördelen av vinden. När så blåtröjorna får Nderim Peci utvisad efter 60 minuter blev det tungt. Men trots en man mindre reducerar Walldia till 2-1 genom tränare Besart Mazreku.
Istället för kvittering avgör hemmalaget med 3-1 målet som kom via en snygg lobb över Sörensen i gästernas kasse.
Resultatet står sig tiden ut och det blir att ta nya tag för Walldia till nästa lördag när nästa träningsmotståndare Trönninge IF väntar på Glänninge Park.