• BIK dagar på Stadium 2-5 oktober

BIK:s klubbprofil kommer finnas framme för provning och beställning. Under dessa dagar får medlemmar 20% rabatt på allt utom klubbprofilen. (Köpet ska registreras på BIK:s bonuskort.) (Beställningssedel finns i butiken eller under Dokument i menyn på klubbsidan.) http://www.laget.se/Bredaryd_Lanna_IK/Document/Download/-1/4641511 P-99 25 sep 2014 0kommentarer
  • Referat: Bredaryd Lanna IK - Alvesta GIF

Alvesta inledde matchen klart bäst med ett högt tempo och stor rörlighet där de effektivt nyttjade sin snabbhet. Vi gör försvarsmässigt en mycket bra insats i första halvlek och lyckas hålla 0-0 fram till halvtidsvilan. I andra halvlek tappar vi dock fokus och inställning vilket Alvesta enkelt utnyttjar för att göra 3 relativt onödigt enkla mål där vi går bort oss i försvarsarbetet. 0-3 var ett rättvist resultat då vi inte lyckades skapa några farligheter framåt överhuvudtaget. P-99 24 sep 2014 0kommentarer
  • Referat: Älmhults IF - Bredaryd Lanna IK

Tyvärr drabbas vi av straff och frilägesutvisning redan efter 2 minuter. Trots straffräddning lyckas Älmhult göra 3-0 inom de första 20 minuterna innan vi lyckas komma in i matchen igen. Vi lyckas också reducera till 3-2 men dessvärre gör Älmhult 4-2 nästan direkt därefter. Bortsett från de första 20 minuterna gör vi en taktiskt bra genomförd match där vi stänger ytor och förhindrar Älmhults farliga djupledsbollar på ett effektivt sätt. Vi hade chansen vid 3-2 att komma ikapp och kanske säkra en poäng, nu slutade dock matchen 6-3 till Älmhults favör. P-99 24 sep 2014 0kommentarer