18:30

Brunflo FK

Referat: Ope IF - Brunflo FK

Dags även för seriepremiär i F14 på en gräsplan som inte haft det lätt den här våren - antalet gröna strån kunde räknas på ena handen...
Sålunda klart redan från början att bollen kan komma att bete sig lite knas under matchen.

Vi snackade innan match om att ha tidigt påslag och köra hårt från start, men samtidigt ha tålamod i spelet och vårda bollen.
Vi börjar tyvärr återigen något avvaktande och är för långt ifrån våra motståndare i försvarsspelet. Planen gör det svårt för båda lagen och vi går därför båda mållösa in i första vilan.

Andra halvlek inleder vi mycket bättre och tar över matchen mer och mer. Efter drygt halva andra har vi därför skapat oss en tvåmålsledning. Vi slappnar av något mot slutet i andra men går ändå till paus med en trygg känsla inför tredje.

Tyvärr inleder vi sista lite på hälarna och Ope reducerar på en chans som kommer ur egentligen ingenting. Därför så skönt att vi replikerar på det nästan direkt genom 3-1, och där känns det som vi dödar matchen och spelar därefter lugnt och kontrollerat av sista delen och sätter ytterligare två baljor innan domaren blåser av matchen.

Nästan lite Storsjöcupskänsla med två BFK-matcher bredvid varandra en varm kväll med gott om övriga matcher på Sportfältet, som dock ej klätt sig i sommarskruden än...