24 augusti 2019
10:00

Brunflo FK

Referat: IFK Östersund - Brunflo FK

Finaldags i DM F-13, där vi lade mycket tid före match att TRO på oss själva, vara beredd att OFFRA oss tillsammans för varandra och visa VILJA och VÅGA ta våra chanser.

Starten håller vi upp bra första kvarten och vi jobbar för varandra. Två lag som känner lite på varandra, där vi går in i närkamperna rejält och visar att vi verkligen vill kriga.
Därefter börjar vi bli lite naiva i defensiven och blir straffade direkt med 0-1. Efter ett välplacerat distansskott av IFK i slutet av första går vi in till första paus med 0-2 i baken.

Andra halvlek fortsatt tungt. Vi slarvar i uppspelen och är inte tillräckligt påslagna när vi trycks hemåt och får två mål i baken på ganska kort tid. Efter ett fint anfall mot slutet av halvleken får vi med oss en hörna - en hörna där vi gör precis vad vi har tränat på och får in en glädjande reducering, och ett litet hopp tänds. Det lilla hoppet släcks dock omedelbums direkt efter avspark där vi slarvar och inte gör det rejält i flera led. Således 1-5 i andra pausen och tunga huvuden...

Sista halvleken fortsätter vi den nedåtgående trenden och vi kommer helt enkelt tyvärr aldrig riktigt nära vare sig målmässigt eller i spelet.

Hatten av för DM-mästarna och bara att bryta ihop och komma igen!