10:00

Referat: Bunkeflo FF - AIF Barrikaden

Jag var inte själv närvarande. Detta referat baserar sig på relativt samstämmiga uppgifter från dagens ansvarige för laget, tillika spelare, samt ytterligare två spelare.

Startelva (4-4-2): C-G – Patrik, Mattias A, Marius, Eshagh – Sebastian Å, Alex M, Alfred, Oskar W – Jonas, Henke

Avbytare var Erfan Qarizadah (juniorlagsspelare som gjorde sin första seniormatch) som spelade andra halvlek som mittback, Motaz som spelade andra halvlek som höger yttermittfältare och Pascal som spelade andra halvan av andra halvlek som anfallare.

Segersiffrorna 4-2 speglade vad som hände på planen rätt väl. Dock var det en ganska chansrik tillställning där det lätt kunde blivit ytterligare mål åt båda hållen. Till exempel hade Alex ett stolpskott och de två lägen där C-G gjorde jättefina reflexräddningar.

Vi var det bättre laget de första 20 minuterna och tog då också ledningen på straff efter c:a 15 minuter – en straff som Jonas givetvis gjorde mål på – han missar ALDRIG! Därefter var Bunkeflo det bättre laget fram till pausvilan och kvitterade också efter 25-30 minuter.

I andra halvlek var vi som helhet det något bättre laget och gick snabbt (första 15-20 min) fram till 4-1. Henke gjorde 2-1 ur friläge efter pass från Jonas. Oskar gjorde 3-1 på ett långskott som dök brant efter pass från Alex och Mattias A gjorde 4-1 vackert på volley på pass från Henke.

Bunkeflo fastställde sen slutresultatet när det återstod c:a 10 min av matchen.

Rätt jämna och rätt bra insatser av alla. Hedersomnämnande dock till Sebbe som var lysande som vänsterback i andra halvlek och inte minst Erfan som i sin första seniormatch någonsin i ett lag där han bara kände en person i laget gjorde en ytterst trygg och stabil, ja nästan felfri insats.