Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Aneby SK Innebandy P-05

Följ

Innebandy P-05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Aneby SK
Innebandy
Innebandy P-05
Pojkar Norra Blå Gr

Match

Nässjö IBF P06

6 - 3
Handskerydshallen
8 december 2018
09:30

Aneby SK P05

Referat

Referat: Nässjö IBF P06 - Aneby SK P05

Svår bortamatch mot Nässjö, målvaktsdebut i målet och några sjuka. Förutsättningarna var inte de enklaste inför lördagens drabbning. Men vi snackade verkligen ihop oss och bestämde oss för att göra vårt bästa för att störa Nässjö.

Rent taktiskt inledde killarna fantastiskt med det bästa försvarsspel vi någonsin spelat. Nässjö hade mycket boll, men skapade inte mycket och det märktes att de var störda av hur vi valde att spela försvarsspel. Detta ledde till nåt individuellt misstag och en utvisning - som vi båda förvaltade. Ställning efter första perioden var skrällartade 1-2!

Även i andra hade Nässjö problem med oss inledningsvis och efter en väl förvaltad straff utökade vi vår ledning. Men vartefter perioden gick gav Nässjös tryck resultat, vi tappade lite fokus några korta stunder framför eget mål, gjorde ett par misstag och snabbt ledde Nässjö med 4-3. Men vi kände att vi var med i matchen i allra högsta grad inför sista.

I tredje perioden var det små marginaler som avgjorde. Nåt tveksamt mål, grymma räddningar av inbytte hemmamålvakten och något ytterligare litet misstag bakåt så blev det till slut 6-3 till Nässjö. Givetvis tråkigt att förlora, men överlägset bästa bortamatchen och rent försvarsmässigt antagligen dem bästa vi gjort. Vi får inte glömma att detta är samma Nässjö som gjorde 16-1 på oss i FB för ett år sedan... Grymt tapper kämpat och taktiskt väl utfört idag, killar! Kul med framsteg på det här området...!

Nu taggar vi för en lika bra defensiv insats mot hyperstarka Månsarp hemma på lördag! Och kan vi vässa till offensiven lite samtidigt så kanske, kanske...?!

Andra möten i serien

lör 9 mar 2019, 16:00 Aneby SK P05 - Nässjö IBF P06 6 - 7