Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Aneby SK Innebandy P-05

Följ

Innebandy P-05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Pojkar Norra Blå Gr

Match

Aneby SK P05

6 - 9
FB-Hallen
2 december 2018
13:00

Jönköpings IK P06/1

Referat

Referat: Aneby SK P05 - Jönköpings IK P06/1

Hemmamatchen mot JIK var på förhand en oviss historia och det blev också en ganska jämn, men lite konstig match. På något sätt fick vi inte till spelet så värst utan fortsatte som vi gjort en del andra matcher att släppa till lite för enkla mål på egna misstag eller ostörda returer. Och då är ett lag som JIK lite för kvicka och bra för att vi ska kunna slå dem.

Första perioden var jämn och vi tog ledningen i början men JIK kvitterade. Känslan var att denna match kunde vi verkligen vinna. Men i andra tog de ledningen och hade 3-5 inför sista. Frustrerande! Ganska tidigt blev det 3-6 och en del luft gick ur oss. Men vi kämpade på och gjorde matchen lite spännande på slutet. 6-8 med nån minut kvar gav oss en aning hopp, men i stället för en kvittering när vi tog ut målvakten slarvade vi på bänken så det blev en utvisning och spikat slutresultat till 6-9.

JIK gjorde som många andra lag i serien, de straffade oss hårt för våra misstag. Faktum är att vi har en hel del att lära speltaktiskt och speltekniskt. Det är för korta stunder vi får till ett eget spel och därför tar motståndarna över matcherna. Vi har också uppenbara brister i försvarsspelet där vi låter det andra laget göra för enkla mål mitt framför vår målbur. Där måste vi bli tuffare och hålla dem på utsidan för att hjäpa vår målvakt bättre.

Vi vet att vi kan bättre, men vi håller också fokus på vad vi kan utveckla och lära oss under säsongen. Ska bli kul att möta JIK igen i vår, kanske kan vi göra en bättre insats då och störa dem på allvar?

Nu laddar vi för en tuff men spännande utmaning i de två sista matcherna, Nässjö och Månsarp - seriens två bästa lag verkar det som. Läge att överraska och så ur underläge!