Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Aneby SK Innebandy P-05

Följ

Innebandy P-05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Pojkar Norra Blå Gr

Match

Aneby SK P05

15 - 2
FB-Hallen
27 oktober 2018
16:00

Tenhults IF P06

Referat

Referat: Aneby SK P05 - Tenhults IF P06

Den största segern i vårt 05-lags historia blev facit den här lördagen på hemmaplan i FB-hallen. Inspirerade av 06:ornas bragdartade vändning i matchen före oss spelade vi ut Tenhult fullständigt. Några snabba mål i början gav oss en ledning med 4-0, men då gjorde vi som vi så ofta råkar göra när vi tar ledningen. Vi blir individualister och börjar jagar egna mål. Pang, pang så gjorde Tenhult två snabba mål och fick oss i lite gungning. 4-2 i paus och ett ordentligt snack om att spela som ett lag.

Det blev bättre i andra perioden och vi rann lätt ifrån till 9-2. Och i sista fortsatte målen rulla in. Det roliga var att ju längre matchen gick desto fler läckra samarbeten lyckades vi med! Också roligt att konstatera att poängen fördelades över stora delar av laget, det blev verkligen en lagseger!

Förhoppningsvis kan vi ta med oss spelet från de sista två perioderna till fortsättningen och bygga vidare på hur effektivt det faktiskt är att spela ett snabbt spel med mycket rörelse och avgörande passningar med direktskott. Oerhört mycket svårare för våra motståndare att försvara sig mot än soloraider.

Ett samtal med Tenhult-tränarna efteråt förklarade deras svårighet att hävda sig i den här serien. De blev uppflyttade en serie (!) efter förra säsongen, trots att de bara vann ett par matcher. Märkligt, men det är också varje lags ansvar att bevaka så man hamnar i rätt serie, vi vet, vi har gjort det jobbet...

Nu tar vi paus från matcher en helg och vilar oss lite med "bara" tre träningar under höstlovet och laddar sedan för bortamatch mot Hovslätt! Ska bli kul!