• Referat: Alets IK - Ullareds IK

DM-premiären på Kärlekens konstgräs slutade med förlust mot Ullareds IK. Första halvlek är spelmässigt ganska jämn, Ullared har en bra period i mitten på halvleken i samband med deras ledningsmål. Gott snack i paus gör skillnad och vi kontrollerar den andra halvleken till stort, gör två fina mål och har rättvist ledningen fram till 70:e minuten då UIK lyckas kvittera och lite längre fram även göra segermålet, vilket inte alls speglar matchbilden. Men vi tar med oss mycket bra i matchen in i kommande träningsvecka och jobbar vidare helt enkelt. Vi ska trots allt vara bäst i mitten på april. Målsparkare för dagen: Viktor Ahlgren och Linus Ekberg. /Coach T Senior Herr 24 feb 0kommentarer
  • Referat: Västra Karups IF (5) - Alets IK (4)

Så var årets första match spelad och minst 45 minuters i benen för samtliga tillgängliga, vilket var det stora syftet med dagens match. Första halvlek är målsnål och jämn och slutar 0-0, andra halvek blir målrik och slutar 6-1 till Västra Karup. Vi utvärderar inte speciellt mycket av matchen mer än att vi behöver mer tid för att nå den fysiska status som vi önskar. I sig inget konstigt då försäsongen hitills har präglats av mycket sjukdomar som såklart påverkar tempo mm på träningarna. Vi har långt kvar till seriepremiären och med det gott om tid att sätta både fysiken och det nya spelsättet. Vi tuggar på med ny träningsvecka och match "hemma" mot Ullareds IK på lördag! Vi ses! /Ass Coach Hedenberg Senior Herr 18 feb 0kommentarer