Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Askims IK F-06

Följ

F-06

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Flickor 2006(13 år) Höst Medel Grupp B
Tabell
Lag M V O F P
1 Bergums IF Blå 9 7 1 1 22
2 Älvsborg FF Vit 9 7 1 1 22
3 Torslanda IK 9 6 0 3 18
4 Askims IK Svart 9 5 1 3 16
5 Qviding FIF Vit 9 5 0 4 15
6 IF Mölndal Fotboll Röd 9 5 0 4 15
7 Stenkullen GoIK 9 2 1 6 7
8 Hjuviks AIK Vit 9 1 3 5 6
9 Mossens BK 9 1 2 6 5
10 Lerums IS 2 9 1 1 7 4

Match

Askims IK Svart

1 - 6
Kobbegården Övre 21
20 oktober 2019
18:00

Älvsborg FF Vit

Referat

Referat: Askims IK Svart - Älvsborg FF Vit

En tuff avslutning i höstserien.

Älvsborg är väldigt duktiga, det visste vi innan men att de var så duktiga på avslut var lite överraskande för oss. Matchen är spelmässigt ganska jämn i sin helhet men Älvsborg betydligt vassare än oss på sista tredjedelen. När vårt passningsspel sitter fungerar det väldigt bra, men när vi slarvar i uppspelsfasen så blir det inte alls bra. Vårt spel bygger på att vi skall försöka bygga upp spelet över hela banan och med många passningar ta oss framåt på olika sätt, det är ett relativt svårt spel och alla måste verkligen vara delaktiga i spelet, när det inte fungerar så blir det svårare.
Spelet blev på gränsen och i vissa fall över gränsen när det gäller fysik, vissa situationer tenderade till att urarta och en utvisning på en av deras spelare var nog utan diskussion för alla. Det är bra att våra tjejer inte kliver undan men när fokus ibland hamnar på fel saker så tappar vi spelet.
Igår var det tyvärr en del gnäll på saker som vi inte kan påverka som domare, publik, tränare och motspelare. När det blir fokus så lägger vi energi på fel saker.
Dessutom hade vi tagit med 14 spelare för att så många som möjligt skulle få chansen att spela den sista matchen för året men det blir för rörigt på bänken och det är betydligt bättre med 12 spelare, det tar vi på oss.
Siffrorna 1-6 speglar inte alls matchen, men det speglar väldigt väl förmågan att ta vara på chanserna. Älvsborg var bättre än oss, inget snack om den saken och vi gör ingen dålig match alls. Men, ibland förlorar man mot bra motståndare och det var det vi gjorde idag.

Tjejerna har gjort en fantastisk insats under hela året, nu planar vi ut lite och börjar dra ner på aktiviteten lite men fortsätter träna och kanske spelar lite inomhus och kanske någon träningsmatch under november.