22 april 2017
16:30

Referat: BK Häcken Svart - Älvängens IK

Årets andra premiär spelades på ett mycket blåsigt Slätta Damm.
Idag fanns det en skärpa som saknades i fredagsmatchen. Då satte vi på sin höjd 3/10 pass, idag låg vi säkert på 9/10 pass till rätt adress vilket säger sig självt att det då blir enklare att komma till avslut. Idag hade vi 4 bra avslut redan efter 5 minuter, riktigt kul att se.
Matchen var resultatmässigt jämn ända till tredje perioden vilket inte speglade matchbilden.
De gjorde bla två hörnmål och ett långskott, speciellt hörnmålen är onödiga även om de hade tjejer som verkligen kunde nicka vilket är sällsynt.
Att vi till slut vinner med 6-4 var oerhört rättvist och det var tjejerna väl värda efter en riktigt fin insats.
Värt att notera är att Julia gör alla sex målen, vilket är en bedrift och väl värt att nämna. Våra tre för dagen inlånade 04:or gör alla riktigt bra ifrån sig, riktigt kul.