Kviberg 11
19 juli 2016
12:40

Referat: SC Victoria - Älvängens IK

Matchen om tredjeplatsen i gruppen spelades mot SC Victoria och lika underlägsa vi var igår, lika överlägsna var vi idag.
Tyvärr sätter vi ingen av de målchanser vi vaskar fram i början av matchen och det kostar nog oss en behaglig seger.
Så som många gånger förut låser det sig istället och grädden på moset är när de petar in 0-1 från ingenstans när de knappt haft bollen under kontroll en enda gång. I andra halvlek jagar vi vändning, men det vill sig inte riktigt. Tiden är på väg att rinna ut när vi får en frispark på högerkanten som lyras in, i röran framför mål tåar sen Chaninat in bollen i mål och glädjen är total och därefter blåser domaren av matchen. Totalt sett är vi så mycket bättre att vi ska stänga den här matchen med några mål redan i första halvlek. Kvitteringen enormt viktig och kan vi göra en stabil match och hålla nere siffrorna imorgon mot AIK, är chansen stor att vi kan smita förbi på målskillnad då tyskorna möter amerikanskorna och där borde det bli stora siffror då enorm klasskillnad råder.