17 juli 2019
13:00

KL Youth Soccer

Referat: Älvängens IK - KL Youth Soccer

Avslutande match i gruppspelet och det krävdes seger för att kliva upp på en tredjeplats.
Första halvlek var det ställningskrig och att det stod 0-0 var inte helt överraskande. I andra halvlek öppnas matchen upp lite mer och nu skapas en del målchanser. Vår spjutspets Ebba kommer fri men lyckas inte överlista den utrusande målvakten.
I slutet har vi en boll i stolpen på en hörna och i slutminuten får Ebba återigen ett fint läge, men även denna gång räddar målvakten. Matchen slutar mållöst och det innabär en fjärdeplats och möte med IF Mölndal/Mossens BK på Slottskogsvallen 14:20.