Nu finns bilder från det andra mötet med Modo. J20 19 sep 2022 0kommentarer
  • Första hemmamatchen mot Modo

Nu finns bilder till femettan mot Modos J20 i fredags. J20 18 sep 2022 0kommentarer
  • Förlust i sista matchen

Ett något reservbetonat J20-lag kunde inte säkra seriesegern i säsongens sista match. Färjestad kunde ta hem segern med 3-2 i sin hemmaborg. Men vårt J20-lag säkrade avancemanget till J20 Nationell senast lagen möttes så förlusten tar nog inte så hårt på killarna. Läs om matchen här. J20 13 apr 2022
  • Seger och klart för J20 Nationell

Redan från start så anade man vart det lutade ikväll – 1-0 efter 22 sekunder och sedan körde man bara på och åkte ifrån J20 Nationell laget Färjestad. När matchen var över lös 9-0 på tavlan och ett avancemang till J20 Nationell är ett faktum trots att en match återstår att spela. Läs om matchen här. J20 7 apr 2022
  • En femetta mot Malmö

J20-laget tog ett stort kliv mot J20 nationell idag när man via en riktig femetta besegrar Malmö idag. Man är det starkare laget och styr matchen till större del. En dipp i slutet av andra perioden skapar spänning i matchen men efter 3-1 i tredje perioden var det hemmalaget som styrde och ställde igen för att till slut vinna med 5-1. Läs mer om matchen här. J20 3 apr 2022