24 september 2017
15:00

Åby IF

Referat: Ödeshögs IK - Åby IF

Helgens match var en bit hemifrån. Efter en lång buss/bilresa så var det ändå dax för match mot Ödeshög. Innför matchen så var inte förutsättningarna de bästa. Svårt att få ihop ett lag. Där flera redan hade spelat en match dagen innan. Trots detta och en mjuk naturgräsplan (tungsprunget) så gjorde vi ändå en helt OK match. Lite ovanligt så lyckades vi ta ledningen och ledde efter första halvlek med 1 - 0. Ödeshög rivstartade andra halvlek och där var vi inte med på noterna i början. Utan de fick reducera 1 - 1 ur misstänkt offside läge. Men sett till spelet så var det helt rättvist. Därefter så böljade spelet fram o tillbaka. Det var mycket kamp och tuffa dueller på plan. Där båda lagen stundtals hade momentum i olika omgångar. Under ett av sina momentum så lyckades Ödeshög i ett läge göra 1 - 2. Tyvärr på en situation som föregicks av en hands och klar offside. Där gick luften lite ur killarna. I slutet av matchen så fick vi dock till några halvchanser utan att komma till riktiga lägen. Utan det blev istället Ödeshög som gjorde punkterade matchen med 1 - 3 precis innan slutet. Killarna skall ha ett stort plus för matchen. De krigade på så gott det gick. Trots förlusten så var det i alla fall glada miner efter ett depåstopp på "Donken" på vägen hem. Mvh Ledarna